Tarieven

De sessies duren 1-1,5 uur per keer. De kosten hiervoor zijn  € 65,00 per uur incl. BTW. Het kennismakingsgesprek wordt niet in rekening gebracht.

 

Vergoedingen

Zorgverzekeraar

De sessies worden niet vergoed door zorgverzekeraars. Er zijn uitzonderingen, neem hiervoor contact op met jouw zorgverzekeraar.

 

Werkgever

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per werknemer. Ook hier zijn mogelijkheden om een vergoeding te krijgen.

 

UWV

Als je een uitkering ontvangt dan kun je bij het UWV informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van herstel en reïntegratie. Je kunt met het UWV een Individuele Reïntegratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan je beschikbaar waarmee je het coachingstraject geheel of gedeeltelijk kunt betalen.

 

Belastingdienst

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid.

De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.