Over mijzelf

Mijn naam is Petra Postma, ik ben getrouwd en ben moeder van vier kinderen. Ik ben woonachtig in de mooie provincie Friesland.

Kenmerken van mij zijn: enthousiast, spontaan, betrokken, eerlijk, analytisch, rustig. Deze eigenschappen zijn ook in de coachgesprekken terug te vinden.

Ik geniet er van als mensen ontdekken wie ze werkelijk zijn, hun kwaliteiten en talenten tot bloei komen. Als coach wil ik daar in bijstaan. Vanuit mijn christelijke identiteit wil ik hier vorm aan geven. Bijbelse waarden en principes inspireren mij in mijn werk en leven. 

Ik heb de erkende post HBO opleiding tot registercoach gevolgd bij CC excellence. De opleiding heeft van het EMCC/NOBCO een EQA erkenning ontvangen op practionerniveau. De European Quality Award is een Europees Kwaliteitskeurmerk.

Daarna heb ik de opleiding tot pastoraal counselor gevolgd bij het Centrum Pastorale Counseling in Dordrecht.

Imiddels heb ik ook de opleiding Paardencoaching van Caprilli  afgerond. Paarden wil ik dan ook bij het coachen gaan  inzetten. 

 

 

 

 

 

Heb je een verlangen om te ontdekken, om tot bloei te komen? Stap dan over de drempel en neem contact met me op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.